top of page

Prioritatea Absolută a Naționaliștilor Români este Renașterea Spirituală a Neamului Românesc.


De ce nu se coagulează mișcarea naționalistă în România?


Pentru că activiștii naționaliști nu înțeleg încă aspectul fundamental al conceptului de naționalism și anume natura VARIABILĂ a priorităților naționale.



Iată ce propun:



Naționaliștii de la începutul secolului al XVII-lea ar fi trebuit să salveze viața lui Mihai Viteazul pe când cei care trăiau în zorii secolului al XVIII-lea au avut ca sarcină protejarea familiei Brăncovenilor.


Mai aproape de noi, la 1848 prioritatea a fost probabil lupta împotriva imperiilor vecine, a Rusiei Țariste și a Otomanilor iar la 1877 tot ce vedeam în fața ochilor era lupta împotriva Semilunii.



Mergând pe firul istoriei recente, a începutului de secol XX, prima formă de anvergură a luptei anticomuniste a fost naționalismul legionar iar în prezent naționaliștii vor protejarea resurselor naturale, refacerea familiei tradiționale și a capitalului românesc.



Ce vreau să evidențiez este că, LA SUPRAFAȚĂ, forma de expresie a naționalismului este mereu schimbătoare pentru că se aliniază în mod necesar cu prioritatea momentului.



Această natură VARIABILĂ a priorității naționale duce la contradicții și chiar conflicte între grupurile de naționaliști.



Astăzi toți vedem că țara se duce la vale, toți vrem să împiedicăm acest lucru însă fiecare are prioritatea sa, fiecare înțelege diferit contextul geopolitic și realitatea zilei. Și mai presus de toate, nimeni nu este pregătit să facă nici un compromis.



Un observator atent al succeselor naționaliste de-a lungul veacurilor descoperă TREI CHEI DE BOLTĂ cu ajutorul cărora oamenii au venit alături unii de alții și au făcut istorie:



1. Toți și-au iubit neamul, erau curați la suflet și educați


2. Toți au identificat corect PRIORITATEA momentului și au acceptat să lupte sub același drapel până la atingerea scopului comun, chiar dacă ulterior s-au separat.


3. Toți au înțeles că au nevoie de o structură de comandă PIRAMIDALĂ, cu UN LIDER respectat, ascultat și urmat de toți FĂRĂ EXCEPȚIE.



Personal cred că astăzi prioritatea naționaliștilor trebuie să fie protecția împotriva DISTRUGERII SPIRITUALE A NEAMULUI ROMÂNESC.



Toți cei care ne iubim neamul trebuie să ne regăsim, chiar dacă numai vremelnic sub același stindard, REEDUCAREA SPIRITUALĂ A ROMÂNILOR.



Doar forța spirituală ne poate apăra împotriva acestui veritabil TSUNAMI globalist-progresist.



Iată mai jos STINDARDUL sub care propun să ne unim cu toții (text preluat din cartea mea Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc, disponibilă gratuit pe pagina mea Bogdan Vasile Despre Vremuri):



”PRIORITATEA NAȚIONALIȘTILOR



– Întoarcerea la valorile familiei tradiționale


– Renașterea cultului eroilor neamului


– Promovarea celor trei repere morale fundamentale, Onoare, Demnitate, Devotament


– Cultivarea iubirii de neam și a curățeniei sufletești



Doar renașterea spirituală poate constitui izvorul schimbării profunde la nivel de neam pentru ca acest prim nucleu naționalist să poată dăinui.



Acesta trebuie să fie primul deziderat și nu preluarea puterii politice sau militare.



Prioritatea noastră absolută este să ne salvăm de la dispariție ca și neam prin renaștere spirituală.



Poate că întreg procesul va dura mai multe generații însă chiar și noi cei de azi ne vom putea bucura relativ curând de primii muguri naționaliști”.”




Sper din toată inima că voi cei care mă citiți regulat veți distribui această propunere pe cât mai multe grupuri în așa fel încât să primim comentarii din partea nucleelor naționaliste din spațiul public. Aștept cu inima deschisă.



România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!



#neamulromanescnemuritor (# al paginii de educație naționalistă Bogdan Vasile Despre Vremuri și al proiectului de țară Români, Votați Românește -www.romaniaromanilor.org)

Lupul Dacic
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page