top of page

Pădurile României iau drumul străinătății.

Pădurile Neamului Românesc iau drumul Europei și lasă în urma lor pârjolul moral al hoției nepedepsite.

Fondul forestier național, o resursă strategică excepțională, este sistematic scos din țară de 30 de ani neîntrerupt sub privirile criminale ale întregii clase politice din România.

În România reală se fură pe rupte, se minte pe rupte și se trădează pe rupte.


În România imaginară din mass-media ni se spune că mizerabila clasă politică tocmai a mai adăugat un nou paragraf de lege care să ne apere avuția naturală.

Români, nu vă mai lăsați mințiți de străini:

Avem legi: Art. 107, 108, 109 și 110 din Codul Silvic prevăd responsabilități și pedepse pentru toate infracțiunile posibile.

Avem autorități responsabile: – Personalul silvic din cadrul autorității publice centrale care răspunde de silvicultură și al structurilor teritoriale cu specific silvic – Personalul silvic din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva și al structurilor sale teritoriale – Personalul silvic din cadrul ocoalelor silvice de regim autorizate – Ofițerii si subofițerii din cadrul Jandarmeriei Române

Avem Justiție: Mii de procurori și de judecători care să se autosesizeze, să ancheteze și să judece infracțiunile.

Români, nu de legi ducem lipsă ci de iubirea de neam românesc și de curățenia sufletească pentru a apăra ce-i al nostru.

Nimic pe pământ nu s-a apărat vreodată prin legi ci doar prin voința și abilitatea OMULUI de a face ce trebuie, când trebuie și unde trebuie pentru a-și apăra avuția.

Doar Iubirea de Neam Românesc, Curățenia Sufletească și Educația pot apăra pădurile României. Nimeni și nimic altceva.

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page