top of page

România Transformată De PSD Și UDMR În Turnul Babel. Orice Limbă Poate Fi Folosită În Administrațiil

4 Iulie 2019 Printr-un act de TRĂDARE NAȚIONALĂ fără precedent, Guvernul Dăncilă, sprijinit de PSD și ALDE, a suspendat, la instigarea UDMR și cu sprijinul Europei, domnia Constituției.

Guvernul a nesocotit decizia de neconstituționalitate dată de CCR pe Codul Administrativ și a îndesat pe gâtul Neamului Românesc obligativitatea de a vorbi maghiară, germană, romani, turcă, albaneză, grecească, italienească și orice altă limbă se votează în ORICARE dintre unitățile administrative ale țării.

Astfel, dușmanii ne-au furat elixirul nemuririi care a fost mereu continuitatea limbii în acest colț de lume, odinioară binecuvântat. Imposibilul a devenit posibil într-o Europă care are un singur scop, pulverizarea națiunilor pentru a face loc valului migrator care va distruge până și amintirea ideii de NAȚIUNE.

Asta înseamnă că românii care vorbesc doar limba română pot fi dați afară și înlocuiți cu cetățeni de alte etnii care vorbesc limba cerută de Consiliu. Neamul Românesc va fi EPURAT SISTEMATIC iar când masele migratoare din Africa, Asia și Orientul Mijlociu vor năpădi România vor găsi aici deja un Turn Babel, numai bun de asimilat. Amintiți-vă români că TRECUTUL NU NE GARANTEAZĂ VIITORUL. Suntem coborâtori din legendari oameni de Stat dar atât. Ce facem astăzi pentru a ne apăra EXISTENȚA va confirma sau infirma dacă mai rămânem pe scena istoriei sau plecăm în uitare.

Alexandru cel Mare a construit cu sabia un Imperiu cu picioare de lut care a dispărut la scurt timp după moartea sa, Imperiul Roman s-a prăbușit după o mie de ani sub greutatea propriei degenerări iar acum a rămas o insulă unde mergem să ne bronzăm șindă mâncăm pizza. Imperiul nemuritor al Semilunii s-a năruit la începutul secolului 20 dar murise cu mult înainte. Indienii americani, odată atotputernici, au fost exterminați de boli și apoi de colonizatorii englezi care i-au șters de pe fața pământului.

Ce vreau să spun este că NIMIC nu este garantat, nimic nu este DE DREPT al nimănui. DREPTUL ÎL FACE MEREU CEL PUTERNIC iar Neamul Românesc trebuie să MERITE să rămână în istorie. Iar MERITUL trebuie să fie rezultatul luptei pentru supraviețuire al fiecăruia dintre noi, cei cu inima română.

Începând cu 1990 maghiarii cumpără pământ în Ardeal, cumpără imobile, investesc în firmele cu capital maghiar, sprijină investitori maghiari, strămută populație maghiară acolo, înlocuiește simbolurile românești cu cele maghiare, schimbă legile în favoarea lor, folosește politica pașilor mărunți și este MEREU la guvernare prin șantajul partidului de 5%. Maghiarii nu fac compromisuri cu Marele Plan al CUCERIRII ARDEALULUI și sunt cei mai vocali falsificatori ai istoriei în fața organismelor internaționale. AȘA SE DĂ LUPTA DE CUCERIRE.

Așa ne vor face vânt din Ardeal. Este deja foarte târziu pentru neamul românesc dar cât timp mai existăm ca Stat Național Unitar avem datoria în fața copiilor noștri să lăsăm nepăsarea și interesul meschin la o parte și să ne apărăm neamul.

Ridică-te Gheorghe, Ridică-te Ioane!

ROMÂNIA ROMÂNILOR, NUMAI A ROMÂNILOR ȘI A TUTUROR ROMÂNILOR!

Români, Votați Românește!

UDMR 1
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page