top of page

Românii Ies La Protest Împotriva Trădării PSD În Cârdășie Cu UDMR. Mass-Media Îi Ignoră Complet Conf

7 Iulie 2019 Astăzi în București mulți români cu sufletul curat și cu dragoste de neam au ieșit în stradă. Au protestat împotriva trădării prin care clasa politică a DESFIINȚAT obligativitatea constituțională de a vorbi limba română pe teritoriul României. Au venit cu steaguri și eșarfe tricolore, au purtat mesaje naționaliste, au cântat cântece patriotice și au strigat cu putere “Iubim Neamul Românesc!”.

A fost frumos, o OAZĂ DE ROMÂNISM într-o țară unde patriotismul este în moarte clinică. Scriu acest comentariu văzând că NIMIC din durerea acestor oameni nu a apărut în mass-media. În tot acest timp canalele media au discutat despre venirea Elenei Udrea în țară și despre festivalul Neversea FERINDU-SE CA DRACU’ DE TĂMÂIE să arate lumii drama românilor vânduți străinătății de proprii guvernanți.

Acest carusel DISTRUGĂTOR din care românii nu pot coborî este întreținut de un mecanism bazat pe marea MINCIUNĂ a democrației moderne: domnia legii izvorâtă din voința populară. În realitate însă, în România lui Mircea, Ștefan și Mihai nu mai domnește nici legea și nici voința populară.

Mulți oameni îmi scriu să-mi spună că ne fură străinii. Alții dau vina pe judecătorii și procurorii corupți sau pe clasa politică degenerată. Eu cred cu putere că cel mai mare dușman al neamului românesc este IGNORANȚA, lipsa educației.

George Soros, dușmanul de moarte al naționalismului, mi-a dat dreptate încă din 1989 când a fost primul care a aterizat la București în secret chiar în timpul Loviturii de Stat. A venit aici cu UN SINGUR SCOP, acela de a ne educa tineretul, de a îndoctrina tinerii anilor ‘90 împotriva iubirii de neam. Soros a investit MILIARDE picurând otrava globalist-progresistă neomarxistă în urechile fragede ale copiilor noștri. I-A EDUCAT timp de 15-20 de ani iar începând cu anii 2000 copiii de ieri au preluat frâiele României.

Ei sunt astăzi USR, ei sunt # rezist, ei sunt Monica Macovei, Andrei Pleșu, Sandra Pralong, Vladimir Tismăneanu, Mihai Șora, Renate Weber, Horia Roman Patapievici, Mihai Răzvan Ungureanu, Alina Mungiu, Victor Rebengiuc, Gabriel Liiceanu, Edward Helvig, Stelian Tănase, Alin Teodorescu și atâția alții lideri de opinie știuți și mai ales neștiuți. Se apreciază că la un moment dat Soros finanța direct studiile a nu mai puțin de 150.000 de tineri români. Soros ne educa tinerii în timp ce noi sugeam jeliboane și ne cumpăram televizor color în rate. Soros știe cu precizie că CINE EDUCĂ ACELA CONDUCE LUMEA, iar copiii noștri au fost educați să trădeze vatra strămoșească de dragul noii Terra Promessa (tărâmul promis) care este GLOBALISMUL.

De asta nu merge nimic în țară, de asta noi naționaliștii suntem luați la mișto în spațiul public, de asta pare că tinerii noștri au înnebunit și sprijină cauze străine sufletului și tradițiilor românești.

Românii mei dragi, Globaliștii ne-au educat tinerii timp de 30 de ani și nimic din ce facem nu-i va salva decât dacă începem CONTRAOFENSIVA EDUCAȚIEI PATRIOTICE. Va trebui să săpăm și să udăm mult timp acest ogor până vor răsări primii muguri naționaliști dar ce altceva avem de făcut?

Este rândul nostru să ne educăm copiii. Cu această dorință-n suflet am scris Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc pe care-l ofer gratuit la această adresă: https://tinyurl.com/y85v8zj8. Vorbesc în el despre istoria neamului, despre ce trebuie să știe un om educat, despre manipulare, despre putere, despre lege și despre viitorul poporului meu.

Pustiirea globalistă poate fi oprită doar prin EDUCAȚIE NAȚIONALISTĂ. Vă chem pe toți cei cu inima română să RECLĂDIM ROMÂNIA prin educație. Și atunci când vor fi trecut îndeajuns de multe decenii de învățătură, educația lor patriotică se va desăvârși prin împletirea cu iubirea de neam și curățenia sufletească ce ne-au mânat în lupta de SALVARE a neamului nostru milenar.

România Românilor, numai a Românilor și a tuturor Românilor!

Hotii
3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page