top of page

Sunt crizele alimentară și energetică provocate artificial? Iată câteva suspiciuni.

În crucea nopții vă aduc în dar câteva întrebări cu tâlc legate de război, foamete și boli. Dintre voi 1.000 vor citi, 100 vor înțelege, 10 se vor gândi ce să facă și probabil doar unul singur chiar va face ceva cu informația de mai jos. Pentru acel om continui eu sa scriu.


Dacă iureșul din Ucraina este pe bune atunci am o întrebare pentru “experți” și “analiști”:


Dacă tancuri, artilerie și echipament militar continuă să intre într-o veselie și fără probleme în Ucraina atunci de ce când e vorba să iasă de acolo alimente la export brusc este … blocadă și vezi doamne de aia moare planeta de foame.


În același registru iată încă o întrebare:


Ați citit articolul meu despre incendiile suspecte care distrug lanțul de aprovizionare cu alimente în SUA? De ce aceste incidente nu au existat până acum un an?


Dar despre blocajul circuitului mărfurilor din porturile Chinei pe motiv că este iar poporul băgat la bulău din cauză de carcalac ați auzit? Dacă acolo există mereu echipe speciale care sunt libere să circule pe străzi pentru menținerea carantinei cum se face că nu există astfel de echipe și pentru menținerea traficului din lanțul de aprovizionare?


Despre guvernele britanic și american care plătesc pe fermieri să lase terenul agricol nelucrat pentru a-l “returna naturii” v-a spus vreo păsărică?Dacă se tem de o criză alimentară atunci de ce reduc suprafețele cultivate?


Dacă între anii 2011 și 2014 prețul petrolului a fost mai mare decât cel de astăzi atunci de ce doar acum explodează prețul la pompă?


Citiți, recitiți, învățați pe de rost aceste întrebări și începeți să uniți punctele acestea informaționale.


S-ar putea să ghiciți viitorul.


www.romaniaromanilor.org

(în curând lansez pe site un program de educație care va revoluționa învățământul).

43 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page