top of page

Suveraniștii nu sunt interesați de controlul procesului electoral. Oare de ce?

Singura cale pașnică de preluare a puterii în democrație este votul. Punct. Pe această temă nu există “poate”, “parcă” sau “cine știe”. Votul și atât.


În ciuda acestui adevăr universal nici un partid suveranist, naționalist sau conservator-creștin-democrat-iubitor-de-neam-și-țară nu este niciodată preocupat de controlul procesului electoral.


Toți vă vorbesc despre trecut (hoții vă fură) și despre viitor (noi nu vom fura) dar despre prezentul în care contează doar CONTROLUL VOTULUI nici un partid doritor de putere nu vorbește nimic.


România are 255 de partide politice dintre care șase au fost înființate chiar anul acesta. Toți au programe, statute și promisiuni de mai bine dar nici unul nu este interesat de vot mai departe de eternul îndemn stupid și complet gol de conținut de genul “să ne unim”.


Toți acești visători știu exact ce vor face din momentul așezării fundului pe tronul României dar, paradoxal, nu sunt interesați despre singura metodă de a ajunge acolo, adică VOTUL.


Parlamentul, justiția, poliția și serviciile secrete gem de străini și trădători care se țin cu dinții de putere, care știu că doar VOTUL îi poate înfrânge și care se pregătesc amănunțit pentru controlul procesului electoral.


Această preocupare este complet străină partidelor suveraniste care sunt preocupate doar de felul în care vor da ele nu știu ce lege sau hotărâre de guvern atunci când vor sta cu fundul pe tronul României undeva într-un viitor incert.


Nu vi se pare ciudat că singura cale de preluare a puterii este ignorată?


Nu vi se pare ciudat că auziți numai despre trecut și despre viitor dar nimeni nu vă cere ajutorul pentru a prelua controlul procesului electoral?


În încheiere vreau să vă spun ce ar trebui să auziți din gura suveraniștilor și atât timp cât nu auziți aceste cuvinte vreau să știți că totul rămâne o mare abureală:


1. Explicarea în detaliu a procesului electoral și a persoanelor care dețin controlul înainte, în timpul și după vot.


2. Cum se poate organiza monitorizarea TUTUROR secțiilor de vot în ziua alegerilor.


3. Cum se pot raporta imediat rezultatele scrise pe procesele verbale finale și apoi cum se poate monitoriza centralizarea și totalizarea acestor rezultate.


Cu asta ar trebui să se ocupe suveraniștii.


Despre asta cereți-le mereu să vă vorbească.


Vreți suveranitate?


Dacă vreți suveranitate atunci deveniți EXPERȚI în procesul electoral și cereți tuturor celor care vă promit marea cu sarea să vă dovedească ce prioritate dau ei votului.


Restul este ce a fost și până acum, o vânare de vânt mai bună sau mai rea, în funcție de talentul oratoric al suveranistului de serviciu.


De patru ani am pregătit un model eficient de monitorizare a procesului electoral la urme, îl aveți la mine le site. Până acum nici un suveranist nu a fost interesat de el.


Oare de ce?


Fiți deștepți că puteți.


www.romaniaromanilor.org

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page