top of page

ÎCCJ A Încălcat Legea Fără Teamă Sau Rușine. Completurile De 3 Judecători Ilegale. Pariu Că Nimeni D

3 Iulie 2019 Justiția Română, o corabie în derivă cu catargul putrezit și pânzele rupte de vântul corupției și trădării de neam. Iată noi dovezi mai jos, împreună cu două întrebări esențiale: CCR a decis: completurile de 3 judecători de la ÎCCJ, ca și cele de 5 judecători înaintea lor,au fost ILEGAL constituite începând cu 2012 și toate dosarele încă pe rol trebuie rejudecate.

Cu alte cuvinte, niște înalți judecători au făcut infracțiuni iar alți judecători au închis ochii. Spațiul public va fi inundat de experți care vor analiza și-n dungă dacă Dragnea va scăpa de la bulău, dacă Bica și Udrea vor scăpa și vor putea merge din nou împreună la cumpărături la Paris sau dacă “penalii” scapă de judecată.

Eu sunt un om mai simplu și am doar două întrebări: 1. Dacă actul a fost ILEGAL atunci doamnele Cristina Tarcea și Lidia Stanciu, actuala și fosta Președintă a Înaltei Curți de Casație și Justiție au comis infracțiuni și trebuie puse sub acuzare? 2. De ce nu se aplică ilegalitatea la TOATE cauzele judecate ilegal, cele pe rol ca și cele deja finalizate? Dacă un dosar a fost finalizat ieri este mai puțin ilegal completul decât cel care încă judecă alt caz încă pe rol? Asta vrea să știu.

Avem vreo 3.000 de procurori în România, să vedem dacă se va autosesiza vreunul în legătură cu infracțiunile doamnelor Tarcea și Stanciu (ambele numite pe funcții de Președinții Băsescu și Iohannis). Asta este justiția în care trebuie să avem încredere, astia-s oamenii plătiți regește de popor. Așa va fi atâta timp cât neamul românesc va asista impasibil.

Babele 1
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page