GHIDUL ACTIVISTULUI NAȚIONALIST

 

Schimbarea a fost mereu adusă de grupuri mici care au crescut prin organizare și pasiune. Asta învățăm să facem aici.

 

Lumea nu se schimbă cu vorbe ci cu fapte iar acest ghid arată pas cu pas care sunt metodele de acțiune civică necesare pentru a redeveni stăpâni la noi acasă. 

Aici vom descoperi metodele de luptă civică și apoi vom avea ocazia de a pune în practică aceste învățături în cadrul unui proiect de monitorizare totală a alegerilor locale, parlamentare și prezidențiale. 

Toate marile mișcări sociale din lume folosesc aceleași metode pe care le vom studia aici. Chiar și dușmanii neamului românesc folosesc multe dintre armele pe care le vom studia și noi iar necunoașterea lor ne face vulnerabili și ușor de dominat și manipulat.

Fără alte vorbe deșarte hai să pornim la drum pentru renașterea neamului românesc!

 

 

CONCEPT FUNDAMENTAL 

Activistul civic are nevoie de TREI repere pentru a se poziționa corect în raport cu orice acțiune civică, acestea fiind cunoașterea de sine, cunoașterea adversarului, și, pe baza celor două de mai sus, strategia de luptă civică. Prin cunoașterea de sine găsim motivația și metodele de luptă iar prin cunoașterea adversarului descoperim punctele tari și cele slabe unde putem lupta cu șanse de izbândă. De îndată ce cunoaștem ce putem și ce poate adversarul nostru putem stabili o strategie coerentă de luptă civică. Doar așa se poate lupta cu șanse de reușită atunci când adversarul ne este mult superior.

Mai jos găsiți accesul către paginile de pregătire pentru toate cele trei elemente fundamentale. Prima este cunoașterea de sine, urmată de cunoașterea adversarului și în final putem vorbi despre strategia de luptă. Respectați această ordine și veți deveni puternici.

    PASUL 1

    PASUL 2

    PASUL 3